Loading...

Hledáte prémiové biologické krmivo pro psy i kočky? Pak si prostudujte nabídku firmy Orijen!

20.04.2020 10:53

Hledáte biologicky vhodné krmivo?

Pak si nenchte ujít krmivo od Kanadské firmy Orijen!

Orijen kvalitni psí krmivo

 

Koncept biologicky vhodného krmiva je jednoduchý: zahrnutí čerstvých potravin, které psi ve svém přirozeném prostředí jedí (ve vyváženém poměru a množství), a vynechání surovin – jako cereální obiloviny a rostlinné oleje, které nespadají do jejich přirozené stravy.

ORIJEN je vyroben za použití čerstvého masa ze západokanadského regionu jako je maso kuřat, krůt, kachen, jehňat, divokých kanců a bizonů z volných výběhů místních prérijních farem a pstruhů, síhu, candátů, lososů, sleďů a platýsů z křišťálově čistých vod západokanadských jezer a pobřežních vod Severního Tichého oceánu. Všechny suroviny jsou požívány tak, aby obsáhly celou rozmanitost zdrojů živočišných proteinů, přesne podle stravy, kterou by psi konzumovali v divočine.

Namísto obilovin jsou v ORIJENU použity zelenina a ovoce, které představují důležitý zdroj vitamínů a minerálů, doplněné velkým množstvím bylinných složek pro celkové posílení organismu. 

BIOLOGICKY VHODNÝ ORIJEN představuje vrchol ve výžive vašeho psího společníka, přesne tak, jak zamýšlela sama Matka Příroda.

Pět principů, které odrážejí náš závazek biologické vhodnosti:

1) Bohatý a rozmanitý obsah čerstvých mas
v přírodě psi prospívají na stravě, kterou tvoří různá kořist, krmivo Orijen se tudíž vyznačuje obsahem masa, vnitřností a chrupavek z volně chované drůbeže, červeného masa z volně chovaných zvířat a ryb lovených ve volné přírodě – vše je dodáváno čerstvé každý den.

2) Bohatý obsah masa a proteinů
váš pes je masožravec, přizpůsobený na stravu, která je bohatá na maso a proteiny. Orijen obsahuje 75–90 % masa – to je třikrát tak větší množství, než je v běžných psích krmivech.

3) Omezený obsah sacharidů
přirozená strava psů obsahuje velmi malé množství sacharidů, jestli vůbec nějaké. To je důvod, proč orijen nahrazuje rychlé sacharidy (jako jsou např. Brambory nebo rýže) nízkoglykemickým a místním ovocem a zeleninou.

4) Čerstvé ovoce, zelenina a bobule
namísto nevhodných obilovin, které způsobují kolísání hladiny cukru v krvi (jako např. Rýže a kukuřice), se orijen vyznačuje místním ovocem a zeleninou, jenž dodávají vlákninu a antioxidanty v přirozené formě.

5) Povzbuzující byliny dodávající sílu tělu i duchu
poskytují základ stravy vašeho psa, se kterou by setkal ve volné přírodě. Byliny obohacují metabolismus, posilují orgány a pomáhají tělu vylučovat toxiny.

 

Granule pro psy zde: https://www.dobrotydomisky.cz/c/64484-orijen

Granule pro kočky zde: https://www.dobrotydomisky.cz/c/64495-orijen

 

Sušení mrazem (freeze-dried)

je nejvyšší standard konzervace medailonků a pamlsků. Naše kuchyně, kde medailonky a pamlsky zpracováváme jsou jedny z nejlepších na světě. V kuchyních, kde se tento proces odehrává je kladen velký duraz na hygienu, protože se zde používají jen naprosto cerstvé suroviny bez jakýhkoli konzervantu a jiných chemických látek. Díky této moderní technologii vzniká neuveritelne chutná a zdravá odmena...

Medailonky ORIJEN

jsou kompletní krmivo pro psy. Obsahují 90 % prvotřídních živocčišných surovin a 10 % ovoce, zeleniny a bylin. Medailonky můžeme podávat v suchém stavu celé, anebo je „nalámat“ do granulí. Nejlepším zpusobem je však zalití vlažnou vodou, kdy medailonek nasaje vodu, nabobtná a vytvoří tak neuvěřitelné chutné a zdravé jídlo.

Čerstvé suroviny nepřicházejí tepelným zpracováním o své zdraví prospěšné látky. Začínáme velmi rychlým zamrazením našich čerstvých surovin, abychom v nich uzamkli jejich zdraví prospešné látky. Poté následuje 18-ti hodinový proces v tlakové komore, kde dochází k sušení mrazem pri teplote -50 °C, kdy se premení zmrzlá voda rovnou v páru.Na rozdíl od varení, sušení mrazem odstranuje vodu, pouze vodu, takže všechny živiny zustávají v medailoncích - presne tam, kde mají být.

Pamlsky Orijen

Stejne jako čerstvé jídlo, mrazem sušené pamlsky ORIJEN jsou připravovány bez vaření,

což znamená, že čerstvé suroviny nepřicházejí tepelným zpracováním o své zdraví prospěšné látky. Začínáme velmi rychlým zamrazením našich čerstvých surovin, abychom v nich uzamkli jejich zdraví prospěšné látky. Poté následuje 18-ti hodinový proces v tlakové komoře, kde dochází k sušení mrazem při teplotě -50 °C, kdy se přemění zmrzlá voda rovnou v páru.

Na rozdíl od vaření, sušení mrazem odstraňuje vodu, pouze vodu, takže všechny živiny zustávají v pamlscích - přesně tam, kde mají být.

Medailonky pro psy zde: https://www.dobrotydomisky.cz/c/64519-orijen

Pochoutky pro psy zde: https://www.dobrotydomisky.cz/c/64496-orijen

Pochoutky pro kočky zde: https://www.dobrotydomisky.cz/c/64497-orijen

Kvalitni psí krmivo Orijen

 

 

Komentáře