Loading...

Vítáme TRAINER

11.05.2020 21:52

Trainer, krmivo pro psy a kočky, dobroty do misky

Natural Trainer 

Přírodní trenér - Kombinace přírody a vědy

Svou nabídku jsme rozšíříli o řadu Natural Trainer. Pokud tuto značku neznáte, níže pár slov o firmě a její filozofii.

 

Italská kvalita

Výrobky obsahují vysoce kvalitní bílkoviny a funkční přírodní složky od důvěryhodných dodavatelů. Pečlivá volba surovin bez přidání cukrů, barviv a konzervačních látek znamená, že firma vytváří vysoce kvalitní produkty, které jsou MADE IN ITALY.

Krmiva Trainer jsou vhodná především pro psy a kočky, kteří trpí zažívacími problémy nebo nadváhou. Tato krmiva jim pomáhají stabilizovat jak váhu, tak zdravotní stav. Krmiva Trainer jsou chutná, vyrobena z několika druhů masa a obohacená o příchutě ovoce a zeleniny. Krmivo je velice kvalitní, a i přesto, že je cena o něco vyšší oproti ostatním krmivům, co do poměru ceny a kvality jsou produkty značky Trainer velice výhodné.

"Věříme v přírodu.
Pro vás, kteří věří v přírodu jako zdroj vědy a zdraví, a vždy chcete dát svým čtyřnohým přátelům to nejlepší, naši odborníci na výživu vyvinuli Natural Trainer. Řadu kompletních a vyvážených potravin, které díky jedinečné kombinaci specifických přírodních ingrediencí, nabízí výhody pro zdraví vašeho psa nebo kočky v závislosti na jeho věku, velikosti a specifických potřebách, při současném respektování jeho přirozené rovnováhy.

                               Brand Manifesto, Natural Trainer"

 

Přirozeně aktivní - věda a příroda se shodují v tom, že psi potřebují fyzické cvičení jako součást své každodenní rutiny pro vlastní pohodu a emoční rovnováhu.

Všechny proteiny které Vaši psi milují jsou na jednom místě.

Vaše kočky si zamilují vynikající chuť a granule bohaté na vlákninu.

 

Řada Natural Trainer, obsahuje vyváženou porci pro všechna plemena.

V nabídce také naleznete bezlepkové (no gluten) monoproteinové krmivo!

Odkaz na psí granule  zde.

Odkaz na kočičí granule  zde.

Trainer, granule pro psy a kočky, dobroty do misky

 

Komentáře